Boraink
Királyleányka félédes fehérbor (0,75L | 12%)
Az erdélyi eredetű a Királyleányka valószínűleg az I. Világháború előtti években a Leányka és a Kövérszőlő kereszteződéséből jött létre. A fantasztikus szőlővirág- és gyümölcsillatokhoz élénk savérzet párosul, mely kitűnő karaktert ad. Nem tolakodó és enyhén savas, így élvezettel fogyasztható a lágyabb borokhoz szokottak számára is.
Szürkebarát száraz fehérbor (0,75L | 12%)
Szürkebarát száraz fehér gyöngyözőbor (0,75L | 12%)
Sauvignon blanc száraz fehérbor (0,75L | 12%)
Chardonnay száraz fehérbor (0,75L | 12%) Akció
Chardonnay száraz fehér gyöngyözőbor (0,75L | 12%)
Bemutatkozik a szőlők kaméleonja. Könnyen lehet, hogy ez volt az első bor, amiről hallottál, és amit jó eséllyel fel fognak neked szolgálni egy koktélpartin, ha „a fehérből” rendelsz. A szőlő maga eléggé semleges, de egy kis borkészítési varázslattal át lehet változtatni egy fahordós érlelésű testes bombázóvá, egy üde, citrusos-ásványos savjátékká, vagy akár egy kiülős-iszogatós dobozos borrá. Gyöngyözőborunk széndioxid hozzáadásával készült, mely méginkább kiemeli az aromás ízvilágot.
Viktória Gyöngye száraz fehér gyöngyözőbor (0,75L | 12%)
Olaszrizling száraz fehér gyöngyözőbor (0,75L | 12%)
Az olaszrizling savai teljes érésben erőteljesek, de finomak, míg éretlen állapotban, függetlenül a borvidéktől, durvább és harapósabb jellegűek. A megfelelő termőhelyen termesztve a szőlő elegáns savstruktúrával rendelkezik, jelentős cukormennyiséget felhalmozva. Ideális körülmények között a bor tökéletes egyensúlyt mutat. A széndioxid hozzáadása tovább fokozza az ízvilág jellegzetességeit.
Pinot Noir száraz vörösbor (0,75L | 12%)
Cabernet sauvignon száraz vörösbor (0,75L | 14%)
A cabernet sauvignon a vörösborok királyának is nevezett szőlőfajta, melyet először Bordeaux régióban termesztettek. Ezen fajta hosszú érési időt igényel, így ideális éghajlatra és talajra van szükség a kiváló minőségű termés eléréséhez. Cabarnet sauvignon borunk évet volt tölgyfa hórdóban.