Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Legújabb termékek

Rendezés:

Szürkebarát must (0,75L | alkoholmentes)

1.790 Ft

A mustot szürkebarátból készítjük friss szüretelésből szüretlenül pasztőrizáljuk és azonnal palackba zárjuk. Ennek függvényében a must friss zamatos tartalmát megtartja  kibontása után 3 napon belül elfogyasztandó 

Füzik borkóstoló foglalás a Etyek–Budai borvidéken

4.490 Ft
A kosárban van lehetőség kiválasztani az extra szolgáltatások mennyiségét vagy pedig megjegyzésben rendelés leadásakor.

Kóstolj meg legalább 6, de inkább 8 bort Etyeken, az Öreghegyen a Füzik Pincészetnél. Tartályos és hordós borok, kézműves sajtok és a borász saját készítésű hústermékei segítenek a felejthetetlen borkóstoló élményhez.

Szürkebarát száraz rosé narancsbor (0,75L | 13%)

3.190 Ft
Bogyózás után a cefrét úgy erjesztették ki, mintha vörösbort erjesztettek, így a Szürkebarát egyéniségéből adódóan pirosas, narancsos szín és tanninok áztak ki a szőlőből.

Szürkebarát száraz fehérbor (0,75L | 12%)

2.490 Ft
Jó intenzitású, érett fehér gyümölcsös és elsődleges, tiszta illat. Főleg körte és érett alma. Ízben nagyon gazdag, selymes textúrájú és telt bor, szintén érett fehér húsú gyümölcsökkel és kis diós véggel. Alkoholtartalma emelkedett, de gazdagabb ételekkel ez integrált marad. Jó hosszúságú és ízes bor.

Szürkebarát száraz fehér gyöngyözőbor (0,75L | 12%)

2.490 Ft
Jellemzői: A ’Szürkebarát’ egy francia eredetű fajta, melyet sok más néven is ismerhetünk például Pinot gris, Burgundi szürke, Szürke klevner. Hazánkban sikerrel telepíthető kivéve az Alföld bizonyos részein, Bükkaljai, Tokaji, Balatonboglári, Soproni és Somlói borvidékeken.

Sauvignon blanc száraz fehérbor (0,75L | 12%)

3.690 Ft
A sauvignon blanc a világ egyik legismertebb fehérborszőlő-fajtája, az egyetlen olyan világfajta, amelynek borát az aromatikus fehérborok között tartják számon.